Kontakt

Navštivte naše stránky

6.8.2015
Navštivte naše stránky

http://swisscheese.cz/...

více

Facebook


Bündner Trockenfleisch

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 
 
Sušené maso z Graubünden
Dostupnost Skladem
Cena vč. DPH 170 Kč
Počet (100 g)

   

Kód produktu MT001
Výrobce Fleischtrocknerei Churwalden AG, CH- 7302 Landquart
Kategorie Maso
 
 

Bündnerfleisch je nejznámější nářezový druh švýcarského masného výrobku a zároveň je jednou z nejvyhledávanějších a pro Švýcarsko nejtypičtějších specialit, určen výhradně pro pravé gurmány. Je vyroben z obzvláště libových dílů hovězí kýty. Zraje po dobu čtyř měsíců na čistém alpském vzduchu. Pochází ze švýcarského kantonu Graubünden.

Masný výrobek tepelně neopracovaný. Vyrobeno ve Švýcarsku.

Složení: Hovězí maso, mořská sůl, koření, hroznový cukr, konzervant E252, antioxidant E301, E331, cukr. 100g. výrobku bylo vyrobeno ze 193 g. masa. Obsah tuku max. 3%, obsah soli max. 6%. Skladujte při teplotě do 14°C a při relativní vlhkosti vzduchu 60-70%.

 

 

 

Hmotnost 0.1 kg
Výrobce Fleischtrocknerei Churwalden AG, CH- 7302 Landquart
Složení Vyrobeno ve Švýcarsku z masa z Evropy. Složení: hovězí maso, jodizovaná jedlá sul, cukr, koření, antioxidant: E301, konzervant: E252
Energie energetická hodnota ve 100 g: 890 kJ/213 kcal, bílkoviny 41 g, sacharidy 2 g, tuky 5 g
Skladování Trvanlivost 90 dní, teplota skladování 7 °C